Безпечність харчових продуктів
Источник: Нікопольська міська рада
З метою проведення роз’яснювальної роботи та підвищення рівня обізнаності про особливості впровадження системи НАССР в Україні фахівці проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів разом зі спеціалістами платформи масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» розробили безкоштовний навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».
Навчальний курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи НАССР, та доступною мовою пояснює такі непрості питання:
— що таке нове харчове законодавство України;
— що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;
— хто такі оператори ринку;
— що таке простежуваність у харчовому законодавстві;
— що таке НАССР та як його правильно читати.
Оставить комментарий