Робота в умовах карантину продовольчих магазинів та продуктових ринків
Источник: Нікопольська міська рада
Інформуємо про доповнення нормативних документів стосовно роботи в умовах карантину .
Керівникам продуктових магазинів необхідно забезпечити:
-Обслуговування покупців проводити з розрахунку 1 відвідувач на 10 кв.м. площі торгівельного залу;
-реалізація продуктів харчування можлива лише у фасованому та ізольованому вигляді;
-на входах, виходах і в місцях розрахунку повинно бути маркування (позначення) місць перебування покупців для забезпечення дотримання дистанції між ними не менше 1,5 метрів ;
-торгові приміщення необхідно провітрювати та дезінфікувати.
Керівникам продовольчих ринків (операторам ринку харчових продуктів) :
— контролювати знаходження на ринку не більше 1 відвідувача на 20 кв.м. торговельної площі;
— забезпечити дотримання дистанція між покупцями в чергах не менш ніж 1,5 метри;
-для ринків вихідного дня відстань між місцями торгівлі повинна становити не менше ніж 3 метри;
-проводити заходи дезінфекції території та прилавків.
Просимо громадян без нагальної потреби не виходити з дому та не порушувати правил карантину.
Оставить комментарий