У 2019 році харчові та переробні підприємства області реалізували продукції на понад 11,5 млрд грн
У 2019 році харчові та переробні підприємства області збільшили виробництво молока, вершків, йогурту, шоколаду, риби, олії. Загалом продали продукції на понад 11,5 млрд грн. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.
«На Дніпропетровщині — понад 100 потужних харчових та переробних підприємств. Вони постійно вдосконалюються, аби випускати якіснішу продукцію та збільшувати її об’єми, — зазначили в управлінні. — У 2019 році «фудмейкери» Дніпропетровщини вже продали продукції на понад 11,5 млрд грн».
Порівняно з аналогічним періодом минулого року підприємства регіону на 86% збільшили виробництво шоколаду, на 23% — молока та вершків, на 12% — йогурту, на 10% — нерафінованої соняшникової олії, на 9% — сушеної та в’яленої риби.
Оставить комментарий