Продукти з лецитином: чому потрібно їх вживати?
Лецитин — це жироподібна речовина, надходження якої в організм забезпечує здорову діяльність мозку, нервів і травлення. Лецитин зміцнює мозкові і нервові клітини: його вживання допомагає організму краще переносити стресові ситуації, робоче навантаження, нервове напруження. Він забезпечує передачу нервових імпульсів: якщо в нервову клітину надходить надто мало лецитину, когнітивні функції, швидкість реакції і пам’ять можуть бути знижені.
Крім того, лецитин підтримує функцію жовчі, здоров’я кишечника і травної системи. Працівниками Державтоінспекції зафіксовано позитивну дію лецитину і при лікуванні виразкового коліту, хронічного коліту. Дана речовина підтримує спалювання жиру, робить позитивний вплив на когнітивні функції, покращуючи передачу сигналу між клітинами мозку.
Оставить комментарий