Новий метод лікування онкології
У складі хурми присутня речовина, здатні справлятися з вірусами, підвищувати імунітет і навіть протистояти раку. Її часто називають рудою. До осені встигає безліч плодів помаранчевого кольору.
Цілющі здатності, як і колір, плодам надає велику кількість бета-каротину в складі. Вітаміну А в хурмі більше ніж в гарбузі і солодкому перці. Натрію, калію, марганцю, кальцію і заліза в хурмі більше, ніж в яблуках.
Зміцнює стінки судин і сприяє безперебійній роботі серцево-судинної системи. Калорійність хурми невелика — всього 80 ккал на 100 грамів. Лікарі і дієтологи настійно рекомендують включати в осінній раціон хурму, при відсутності протипоказань.
Оставить комментарий