Молочка призводить до раку простати
Дослідження показало, що вживання великої кількості молока, сиру і вершкового масла збільшує ризик раку простати на 76%. Проведений експертами з Клініки Майо метааналіз результатів 47 клінічних досліджень встановив чіткий зв’язок між харчуванням і ймовірністю розвитку пухлин передміхурової залози. Втім, деякі дослідження, що потрапили в цей метааналізу, що не встановили подібних зв’язків, або ж навіть дійшли протилежного висновку.
Вцілому, вчені оцінили вплив харчування на здоров’я більше мільйона чоловік протягом 20 років. Відзначимо, що і раніше наукові дослідження доводили зв’язок між молочними продуктами і раком простати, проте вплив на цю небезпеку сиру, молока і вершкового масла не доводилося переконливо, і їх вплив вважалося невисоким. Цей білок вступає у взаємодію з клітинами і провокує цілий каскад реакцій.
Оставить комментарий