Користь апельсинової шкірки для здоров’я
Апельсинова шкірка може захищати від ряду небезпечних порушень, включаючи ожиріння хвороби серця, меланому. Вчені з Флоридського і Техаського університетів автономно один від одного провели дослідження з використанням апельсинової кірки. В результаті гризуни, які вживали досить жирної їжі, не набирали зайву вагу, а також рідше страждали від захворювань серця і судин у порівнянні з тваринами з контрольної групи, яким не давали апельсинову кірку.
Крім цього, вчені висловлюються про те, що з’єднання апельсинової кірки не дають утворюватися в організмі триметиламіну — речовини, яка бере участь в процесах, асоційованих з хворобами серця і судин, пошкоджуючи їх тканини. Яблучна шкірка допомагає наростити м’язиУ Техаському університеті вчені також вивчали властивості речовин, що містяться в апельсинової кірки. В даний час дослідники мають намір перевірити вплив апельсина на профілактику раку грудей.
Оставить комментарий