Журавлина — природний антибіотик
Ягода містить всього 15 калорій на 100 грамів і є хорошим джерелом різноманітних вітамінів і мінералів, включаючи кальцій для наших суглобів, бета-каротин, який перетворюється на вітамін А і допомагає підтримувати імунну систему, і вітамін С, який важливий для здорової шкіри, імунітету та загоєння ран. Свіжа журавлини складається з води — 87% на 100 грам, невеликої кількості вуглеводів — 3,4 грама, які є натуральними фруктовими цукрами (глюкоза і фруктоза). Журавлина містить сполуки, відомі як проантоціанідіни, які володіють природними антибактеріальними властивостями і можуть допомогти запобігти прикріплення бактерій Escherichia coli до внутрішньої поверхні сечового міхура і сечовивідних шляхів.
Оставить комментарий