Риб’ячий жир для захисту від інфарктів
Дослідження показало, що вітамін D і жирні кислоти Омега-3 ефективно запобігають інфарктам. Чи не перше століття людству відомо про корисні властивості риб’ячого жиру, проте наука отримує все нові докази того, яке дивно позитивний вплив він робить на наш організм. Раніше дослідники також приходили до подібних висновків, але їх підсумки були, що називається, неоднозначними.
Унікальні властивості інжируВ середньому, спостереження тривали близько 5 років. Найбільшу користь отримували люди, які вживали жирну рибу з періодичністю 1,5 порції в тиждень. Якщо добавки з вітаміном D практично не зменшували смертність від серцево-судинних захворювань і кількість випадків раку, то вони позитивно впливали на зменшення смертності від раку.
Оставить комментарий