Повільні вуглеводи, які захистять від онкології
Раціон, багатий повільними вуглеводами, допомагає знизити рівень запалення в організмі — при цьому організм стає набагато краще захищений від розвитку раку. Його концентрація падає приблизно на 22 відсотки. Продукти, що містять повільні вуглеводи, відрізняються низьким глікемічним індексом.
Збільшена концентрація цукру в крові є одним з механізмів, що запускають запальні процеси в організмі, які сприяють виникненню ракових пухлин. У випадковому порядку людям запропонували харчуватися відповідно до різних раціонами — з повільними або швидкими вуглеводами. За словами фахівців, даний гормон «грає ключову роль в захисті проти деяких видів раку, діабету другого типу і хвороб печінки».
Оставить комментарий