Чи варто повністю відмовлятись від цукру?
Цукор не завжди такий шкідливий, як усі вважають. Натуральний — це фрукти, такі овочі як звела або морква, молочні продукти, картопля. Якщо відмовитися повністю від цукру, через деякий час настати млявість, втома, загальмованістьКрім того, у фруктах і молочних продуктах, міститися речовини, які здатні запобігти так звану «цукрову ейфорію», тобто різкий стрибок цукру з подальшим, настільки ж різким падінням (яка трапляється, коли ми з’їдаємо, наприклад, цукерки).
Це не дає рівню цукру в крові різко підвищитися. Надлишок цукру, в тому числі і натурального, часто веде до надлишку калорій, які неминуче отложаться в жир. Ідеально — 3 порції натурального цукру в день.
Оставить комментарий