Новое на сайте
Интервью
Новости области
Новости Украины
Объявления
Афиша

На яких оліях безпечно смажити?

На яких оліях безпечно смажити?
22 Ноя 2019 14:50 | Новости Украины

Смаження — не найздоровіший спосіб приготування страв. Дослідження, опубліковане в журналі Food Science and Technology, показало, що якість кокосової олії зберігається навіть після восьми годин безперервної смаження. Оливкова олія також є відмінним вибором — вона вважається одним з найбільш корисних жирів.

такий склад робить його надзвичайно стійким до окислення. Воно багате олеїнової кислотою, яка може зменшити запалення в організмі. Дослідження на тваринах показали, що дієта, багата маслом авокадо, може знизити кров’яний тиск.

Оставить комментарий

avatar
250

Подписка на ежедневную рассылку