Груші для здоров’я кишечника
Британський дієтолог Нікола Шубрук розповідає про цінності груш в нашому раціоні. Груші містять 11,3 г вуглеводів, 0,3 г білка і незначну кількість жиру — 0,1 г на 100 г. Груші також є хорошим джерелом клітковини — 2,7 г на 100 г.
Груші містять велику кількість вітамінів і мінералів, включаючи калій, який допомагає регулювати баланс рідини в організмі, фосфор, вітамін К і кальцій, які необхідні для здоров’я кісток і зубів. Хоча це відповідає 11,3 г цукру на 100 г груші, високий вміст клітковини в цьому фрукті допомагає уповільнити вивільнення цих цукрів, не кажучи вже про інші переваги для здоров’я, які ви отримаєте від його поживних речовин. Нікола Шубрук для видання BBC Good Food розповів з чим краще поєднувати груші:Груші — відмінна закуска, особливо в поєднанні з жменею мигдалю.
Оставить комментарий