Продукти для покращення роботи мозку
Їжа, корисна для мозку, також захищає серце: фахівці Гарвардської медичної школи склали список з п’яти основних продуктів харчування. Шпинат і капустяні важливі для мозку, оскільки дуже багаті на вітамін К, лютеїн, фолієвою кислотою і бета-каротином. Жирна риба (оселедець, сардина або сом) багата омега-3 жирними кислотами і корисними ненасиченими жирними кислотами, які допомагають знизити рівень бета-амілоїду.
На думку експертів, намагатися їсти рибу потрібно два рази в тиждень. Продукти для боротьби з деменцією Речовини флавоноїди не тільки забезпечують ягодам їх сміливі кольору, але і допомагають зміцнювати пам’ять. Ранкова кава може бути чимось більш важливим для здоров’я, ніж просто напій для пробудження.
Оставить комментарий