Їжа для боротьби з онкологічими хворобами
Деякі продукти харчування можуть захистити ваш організм від раку. У ній, зокрема, вони зробили акцент на вживанні зелених овочів, які на думку вчених, є одними з кращих борців з онкозахворюваннями. Зелені овочі чудово справляються із завданням забезпечувати організму кращий контроль цукру в крові, пояснюють фахівці свій вибір.
Ожиріння та онкологія: чи існує взаємозв’язок?Вчені пояснюють цей зв’язок впливом гормону інсуліну, який виділяється організмом у відповідь на підвищення рівня цукру. «Чим більше ви вживаєте цукру, тим більше виробляється інсуліну. Тобто: коли інсулін в нормі, турбуватися нема про що, але його надмірна кількість стимулює зростання ракових клітин», — наводяться аргументи експертів в КП.
Оставить комментарий