Кефір допоможе впоратись з похміллям
Відомо, що лактобактерії, які входять до складу кисломолочних продуктів — кефіру, йогурту, сметани, ряжанки та сиру, сприяють поліпшенню якості мікрофлори кишечника. Стаття була опублікована в журналі Journal of Medicinal Food. Після впливу алкоголю, кишкова мікрофлора мишей була в не найкращому стані — зменшилася кількість лактобактерій, біфідобактерій, збільшилася кількість грамнегативних бактерій.
Як вибрати якісний кефір?Останні два тижні експерименту, мишам давали Lactobacillus rhamnosus. Ми продемонстрували, що Lactobacillus rhamnosusGG (LGG) може запобігти алкогольне ушкодження печінки. В результаті алкогольний дисбактеріоз зменшився, а печінку стала накопичувати менше жиру.
Оставить комментарий