Їжа, яку не варто зберігати у холодильнику
Ці продукти потрібно зберігати поза холодильником. Цей продукт дуже чутливий до коливань температури, тому зберігати його в холодильнику не потрібно — переміщуваний з нього в тепло шоколад буде втрачати смакові якості. У холодильнику він кристалізується, тому краще поміщати баночки з медом в прохолодну комору або шафу.
Небезпечні бактерії живуть у холодильнику Діставши з холодильника помідори, можна легко помітити: вони не такі смачні і м’які, як повинні бути. В ідеалі — в темному місці з температурою від 13 до 18 градусів за Цельсієм. Соняшникову, рапсову і оливкову олію слід зберігати в прохолодному і темному місці, але не обов’язково в холодильнику.
Оставить комментарий