Корисні та шкідливі продукти для нирок
Оздоровити нирки може здорове харчування. У кожного десятого порушена функція нирок Нирки довго страждають тихо і не болять (виняток становлять лише камені в нирках). Згідно з дослідженням, хронічна ниркова недостатність в останні роки збільшилася в статистиці більше, ніж будь-яка інша хвороба.
Крім того, деякі інгредієнти можуть безпосередньо обтяжувати наші нирки. Хворі нирки: як харчуватись правильно?Необхідно вживати не більше шести грамів солі в день. Готові продукти особливо багаті сіллю.
Фосфат — мінерал, важливий для структури кісток. Фосфат природним чином міститься в багатьох видах фруктів і овочів, але в невеликих кількостях і в зв’язаній формі, яку організм майже не засвоює. Під номерами E від 338 до 341, а також 343, 459 до 325 фосфат міститься, наприклад, в колі, ковбасах і плавленому сирі.
Оставить комментарий