Часник: лікувальні властивості продукту
Лікарі рекомендують переглянути своє негативне ставлення до вживання часнику. Справа в тому, що в ньому міститься унікальний набір вітамінів, ефірних масел і амінокислот, а також особлива речовина алліцин, яке нещадно вбиває бактерії і спори грибків. За рахунок свого складу часник сприяє розширенню судин і нормалізує густоту крові, завдяки чому тиск приходить в норму.
Так, він зміцнює стінки судин, нормалізує кровообіг і допомагає позбутися від «поганого» холестерину. Не варто ігнорувати вживання часнику пацієнтам з цукровим діабетом. А завдяки своїм кардіопротектірующім властивостям він ще й захищає від атеросклерозу і серцевої недостатності, ризик яких особливо підвищується при цукровому діабеті.
Оставить комментарий