Новое на сайте

Интервью
Новости области
Новости Украины
Объявления
Афиша

Комунальники Марганця продовжують роботи

Комунальники Марганця продовжують роботи
20 Ноя 2019 12:16 | Новости Марганца

Одним з основних завдань комунальників у осінній період є прибирання вулиць міста від опалого листя. За минулий тиждень вказані заходи проведено на вул.Лермонтова, вул.Перспективній, вул.Київській та вул.Єдності.

Робітниками Центру комунальних послуг упорядковано територію меморіалу «Вічний вогонь».

Тривають сьогодні і роботи з покосу бур’янів. Протягом тижня вони проводилися вздовж вулиць Єдності, Лермонтова, Київської, на Сонячному кварталі, територіях дитячого майданчику у с.Городище та кладовища району Ворошилівка.

З територій, поблизу багатоповерхового будинку №149, по вул.Київській, дитячого садку №20, клубу «Вікторія», адмінспоруди ПАТ «МГЗК» по вул.Єдності та палацу культури «Гірників», працівниками та технікою КП було вивезено гілля.

Виконувались роботи з озеленення. На території центру надання адміністративних послуг Марганецької міської ради було висаджено туї.

Відремонтовано зупинку транспорту загального користування «Вічний вогонь».

З прибудинкової території будинку по вул.Соборній №13 вивезене зламане дерево, що перешкоджало руху пішоходів, пошкоджене в результаті сильного вітру.

Налагодження вуличного освітлення було здійснено по вул.П.Тичини, по вул.Садова, вздовж будинку вул.Єдності №67, по вул. Єдності №80, с.Мар’ївка.

На підставі заяв мешканців було ліквідовано 17 аварій по електричним мережам, внутрішньо будинковим мережам водопостачання та каналізації, у будинках, управління над якими здійснює КП «ЦКП КМ».

Оставить комментарий

avatar
250

Подписка на ежедневную рассылку