Новое на сайте

Интервью
Новости области
Новости Украины
Объявления
Афиша

Дві платіжки за газ: що і як доведеться платити обговорювалося під час оперативної наради у Марганецькому міськвиконкомі

Дві платіжки за газ: що і як доведеться платити обговорювалося під час оперативної наради у Марганецькому міськвиконкомі
24 Янв 2020 15:57 | Новости Марганца

У п’ятницю, 24 січня, відбулася оперативна нарада міського голови з керівниками підприємств та установ міста. На нараду було запрошено старшого менеджера з продажів Нікопольського управління по експлуатації газового господарства публічного акціонерного товариства газопостачання та газифікації «Дніпропетровськгаз» Анатолія Косенка. Він розповів про вартість послуг газопостачання з 01.01.2020 р і пояснив чому споживачі отримуватимуть два рахунки за газ.

Також під час наради інформацію про  вірус пташиного грипу та про його основні засоби запобігання та розповсюдження доповіла начальник Марганецького міськрайонного Головного управління Держпродслужби Ольга Березіцька. У січні 2020 року спалахи грипу птиці зареєстровані в Польщі, Словацькій Республіці, Угорщині, Румунії, Чехії. 21 січня  2020 р. зареєстровано захворювання на грип  птиці в с. Бугаків Немирівського району Вінницької області у ПП «Хутір».  

Сплеск захворюваності на грип та ГРВІ традиційно припадає на грудень-лютий. Про рівень захворюваності у місті надала головний лікар КНП  «Марганецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Ірина Чичика. За словами Ірини Миколаївни, ситуація у місті стабільна і не потребує закриття навчальних закладів міста на карантин. Також марганчани за бажанням можуть зробити щеплення проти грипу у міськлікарні.

Оставить комментарий

avatar
250

Подписка на ежедневную рассылку