Новое на сайте

Интервью
Новости области
Новости Украины
Объявления
Афиша

Поліція Першотравенська провела обшуки у біблейській школі (Фото)

Поліція Першотравенська провела обшуки у біблейській школі (Фото)
10 Апр 2020 10:35 | Областные новости

За фактом порушення санітарних правил у біблейській школі поліція Першотравенська відкрила кримінальне провадження. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області. 8 квітня поліцейські карного розшуку під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури провели санкціонований судом обшук та вилучили з приміщення школи речові докази.

У ході обшуку були вилучені відеореєстратор зовнішнього спостереження, журнали відвідування, два системні блоки, вінчестери, флешносії, карти пам’яті, документація. Вилучення інформації з електронних носіїв відбувається за технічної підтримки працівників кіберполіції, після чого будуть встановлені всі обставини правопорушення.

Слідчими Першотравенського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі строком до трьох років. Наразі тривають слідчі дії.

Оставить комментарий

avatar
250

Подписка на ежедневную рассылку