Новое на сайте

Интервью
Новости области
Новости Украины
Объявления
Афиша

У Марганці відзначили 65-річний ювілей коледж Національного технічного університету «Дніпровська політехніка»

У Марганці відзначили 65-річний ювілей коледж Національного технічного університету «Дніпровська політехніка»
4 Фев 2020 11:03 | Новости Марганца

Ювілейний день народження відзначає на цьому тижні Марганецький коледж Національного технічного університету «Дніпровська політехніка». Саме  3 лютого 1955 року у відповідності з Постановою Ради Міністрів СРСР №661 та Наказом Міністерства чорної металургії УРСР №32 від 26.02.1955 на базі тресту «Нікополь – Марганець» відкрито Марганецький гірничий технікум, який був покликаний вирішити проблему кваліфікованих кадрів в гірничо-металургійній галузі.

Урочистості з нагоди святкування, відбулися у понеділок, 3 лютого. Цього дня з 65-річним ювілеєм викладачів та студентів закладу вітали представники міської влади та гірничо-збагачувального комбінату, депутати та випускники минулих років.

«Коледж – єдиний заклад вищої освіти у нашому місті, має третій рівень акредитації. Це важливо, адже разом з вищою освітою у міста є інтелектуальна перспектива. Ми покладаємо велику надію на те, що випускники залишатимуться у нашому місті і стануть надійною та міцною опорою», — зазначила міський голова Олена Жадько, під час привітання. Міський голова вручила директору навчального закладу, Валентині Івановій, сертифікат на придбання комп’ютерної техніки та грамоту Дніпропетровської обласної ради за вагомий особистий внесок у навчання і виховання студентської молоді, сумлінну самовіддану працю та високий професіоналізм. Також грамотами Дніпропетровської обласної ради з нагоди ювілея відзначено: практичного психолога закладу – Тамару Кочіну, викладача загальнотехнічних дисциплін — Раїсу Кривицьку. Грамотами міського голови нагороджено викладачів та працівників коледжу: Наталю Тимофєєву, Дар’ю Вяткіну, Тетяну Гацько, Владислав Борис, Тетяна Рубцова, Галина Федоряченко, Дмитро Праус, Юлія Кіріянова.

Не залишив без уваги ювілейну дату і депутат Дніпропетровської обласної ради Павло Кравченко, який разом з привітаннями подарував навчальному закладу комплект комп’ютерної техніки.

За роки існування понад 14 930 студентів отримали тут дипломи молодших спеціалістів, з них – 830 – з відзнакою. Попереду у коледжу роки нових здобутків та звершень, перемоги та відзнаки. Саме до цього пригнуть студенти та викладачі.

Оставить комментарий

avatar
250

Подписка на ежедневную рассылку