Новое на сайте

Интервью
Новости области
Новости Украины
Объявления
Афиша

Засідання виконавчого комітету Марганецької міської ради відбулося 26 лютого

Засідання виконавчого комітету Марганецької міської ради відбулося 26 лютого
26 Фев 2020 16:03 | Новости Марганца

Чергове засідання виконавчого комітету Марганецької міської ради відбулося 26 лютого. На розгляд членів виконкому подано 29 проєктів рішень.

Під час засідання на годині контролю стало питання про хід виконання Цільової комплексної програми розвитку культури в м. Марганці у 2019 році. Пріоритетними напрямками у роботі відділу культури за звітний період стали забезпечення реалізації проєктів переможців конкурсу «Громадський бюджет», впровадження інформаційних технологій в Марганецькому міському краєзнавчому музеї, систематичне поповнення бібліотечних фондів. Також, з метою розширення обсягу надання освітніх послуг КЗ «Дитяча музична школа відділу культури виконкому Марганецької міської ради Дніпропетровської області», рішенням Марганецької міської ради було змінено назву на «Школа мистецтв відділу культури виконкому Марганецької міської ради».
Членами виконкому у ході засідання розглянуто основне питання про стан виконавської дисципліни у виконавчих органах міської ради. Інші проєкти рішення стосувалися здійснення компенсаційних виплат за організацію перевезень окремих категорій громадян на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Марганці за рахунок коштів міського бюджету, про надання одноразової матеріальної допомоги пільговим категоріям громадян за рахунок коштів міського бюджету, про направлення клопотання до обласної державної адміністрації щодо присвоєння почесного звання України «Мати героїня», про встановлення опіки над малолітніми дітьми, питання комунального, архітектурного й торговельного впорядкування, врегулювання орендних відносин.
Під час засідання 27 проєктів рішень прийнято більшістю голосів.

Оставить комментарий

avatar
250

Подписка на ежедневную рассылку