Новое на сайте

Интервью
Новости области
Новости Украины
Объявления
Афиша

1000 бюджетних установ в Дніпропетровській області з 1 січня ризикують залишитися без постачальника електроенергії

1000 бюджетних установ в Дніпропетровській області з 1 січня ризикують залишитися без постачальника електроенергії
1 Янв 2021 00:40 | Областные новости

З 1 січня 2021 року бюджетні установи Дніпра і Дніпропетровській області c потужністю вище 50 кВт зобов’язані вибрати собі постачальника електроенергії на вільному ринку і укласти договори на поставку електроенергії. Ті, хто не встигнуть це зробити до початку 2021 року, стануть клієнтами постачальника «останньої надії» (ППН), що призведе до підвищення тарифу на електроенергію на 25%.

Близько 1000 бюджетних установ в Дніпрі та інших містах Дніпропетровської області з 1 січня 2021 року ризикують не встигнути вибрати вигідного постачальника на вільному ринку електроенергії, оскільки вони не провели тендерні процедури щодо вибору постачальника, що пов’язано з новими правилами функціонування ринку електроенергії. *

Згідно з вимогами Закону «Про ринок електроенергії», вони зобов’язані будуть стати клієнтами постачальника «останньої надії» (ППН), з яким можуть співпрацювати не більше 90 днів. При цьому тариф на електроенергію у постачальника «останньої надії» в середньому на 25% вище в порівнянні з іншими постачальниками. ** Відзначимо, що в Дніпрі і Дніпропетровській області близько 700 бюджетних установ вже обрало постачальника на вільному ринку.

Оставить комментарий

avatar
250

Подписка на ежедневную рассылку