Новое на сайте

Интервью
Новости области
Новости Украины
Объявления
Афиша

Президент України: Маємо пам’ятати про Бабин Яр заради мирного та щасливого майбутнього наших дітей

Президент України: Маємо пам’ятати про Бабин Яр заради мирного та щасливого майбутнього наших дітей
7 Окт 2021 11:41 | Новости Украины

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою, а також главами іноземних делегацій взяли участь в урочистих заходах до 80-х роковин трагедії Бабиного Яру, що відбулися в Меморіальному центрі Голокосту «Бабин Яр» у Києві.

Зокрема, у церемонії вшанування пам’яті жертв трагедії Бабиного Яру взяли участь Президент Держави Ізраїль Іцхак Герцог, Президент Федеративної Республіки Німеччина Франк-Вальтер Штайнмаєр, Голова парламенту Грузії Каха Кучава, Спікер Риксдагу Швеції Андреас Норлен, Маршалок Сенату Республіки Польща Томаш Гродзький. Крім того, на заході були присутні представники парламентів Чехії, Австрії, Литви та Латвії, спеціальний представник з питань Голокосту Держдепартаменту США Еллен Джермейн, спеціальний представник Прем’єр-міністра Великої Британії лорд Амед Вімблдонський, рабини, лідери духовенства, посли та представники дипломатичного корпусу, а також експерти, науковці та меценати з усього світу, які опікуються темою Голокосту.

Глава Української держави та гості взяли участь у відкритті-перформансі меморіального об’єкта «Кристалічна стіна плачу» авторства художниці Марини Абрамович.

Оставить комментарий

avatar
250

Подписка на ежедневную рассылку